Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Debit Colectsib
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de recuperare debite
1 lei
Brand
Facturi neicasate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Debit Colectsib este o societate de recuperare debite, fondata de profesionisti in domeniul juridic, pentru a veni in sprijinul tuturor celor care au creante certe, lichide si exigibile.

In cazul in care aveti facturi fiscale neincasate, bilete la ordin refuzate la plata, aveti debitori care nu isi platesc datoriile catre dumneavoastra, noi ne angajam sa recuperam pe baza de ONORARIU SUCCES, adica NU RECUPERAM - NU PLATITI NIMIC.

Aceasta este garantia ca ne vom ocupa de recuperarea sumelor restante de bani pentru dvs. cu diligenta unui bun proprietar al creantei.
Ne platiti NUMAI in momentul recuperarii sumelor procentul stabilit de comun acord din valoarea debitului recuperat.

Recuperam creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei.

-Semnam un singur contract de mandat - cadru, in baza caruia actionam prin mijloacele legale impotriva fiecarui debitor.
-Preluam dosarele litigioase direct de la sediul dvs prin proprii curieri, prin fax sau e-mail .Puteti avea o intrevedere si cu unul dintre reprezentantii societatii noastre pentru a gasi cele mai bune solutii in rezolvarea problemelor dumneavoastra legate de recuperare a creantelor.

Societatea DEBIT COLECTSIB ofera servicii de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui client.
La cerere in functie de nevoile dvs, putem stabili relatii de lunga durata servicii lunare sau servicii pentru lucrari individuale.
Din Gura in Gura